Sah in limba engleza

Descriere

Copiii vor invata atat sah cat si limba engleza, intr-un climat placut, in care regulile principale sunt trezirea curiozitatii copiilor, gandirea pozitiva si acumularea de cunostinte cu adevarat valoroase pentru dezvoltarea personalitatii copiilor. Avantajul invatarii concomitente a sahului si a limbii engleze, duce la castig de timp si bineinteles la economisirea banilor. Copiii vor fi incurajati sa dialogheze in limba engleza putand fi corectata astfel pronuntia si urmarindu-se continu imbogatirea vocabularului. Cursurile vor include si lectii de ascultare a vorbitorilor nativi, aceasta fiind in viziunea noastra, cea mai eficienta forma de invatare a limbii engleze.

Programul se deruleaza cu grupe de 7 – 10 elevi.

Instructori

Dacian Pribeanu

Curricula

Modulul 1 – Little Pawn

Modulul 2 – Pawn

Modulul 3 – Little Knight

Modulul 4 – Knight

Durata

Programul se intinde pe durata a 4 module a cate 4 UD (unitati didactice). 1 UD = 80 minute

Fiecare grupa parcurge 1 UD/saptamana.

Pret

Fiecare modul costa 100 lei. Intregul program costa 400 lei, iar achitarea lui in avans beneficiaza de un discount de 10%, ducand pretul final la 360 lei.

Conditii de inscriere

Elevul care se inscrie intr-un modul se obliga sa duca activitatea la bun sfarsit. La inscriere, fiecare elev este testat pentru a putea fi incadrat pe nivele de studiu. Testarile se anunta periodic in sectiunea Stiri.

La inceputul modulului se va incheia un contract intre elev si Scoala prin care se vor stabili termenii colaborarii.

Pentru a evita situatiile neplacute, inaintea inceperii modulelor va avea loc o Lectie Demo care costa 20 lei/elev, un preambul la modulul pentru care a optat elevul.

Fiecare modul se incheie cu o sesiune de evaluare in urma careia elevul primeste o diploma de absolvire de uz intern care ii permite sa se inscrie la modulul urmator.