Sah si dezvoltarea abilitatilor de comunicare

Descriere

Credem cu tarie, ca abilitatea de a comunica eficient, este cheia succesului personal. Aceasta oferta educationala este adresata tuturor copiilor pentru ca ei sa isi poata dezvolta capacitatea de a sustine o prezentare a ideilor proprii sau a unui material pe care l-au invatat. De asemenea, copiii vor invata tehnica argumentarii si a dialogului constructiv. Provocarea pe care o lanseaza scoala de sah OPEN MIND, este aceea de a descoperi si dezvolta potentialul intelectual al copiilor. Alfabetul, adica regulile jocului de sah, poate fi usor invatat de orice copil. Mai tarziu, fiecare pas facut inainte, catre intelegerea mai profunda a acestui joc, dezvolta inteligenta si noi abilitati, pe care cu tact pedagogic, copilul va fi invatat sa le foloseasca in oricare alt domeniu de activitate.

Programul se deruleaza cu grupe de 7 – 10 elevi.

Instructori

Dacian PribeanuChristiansen Sava

Curricula

Modulul 1 – Micul Pion

Modulul 2 – Pion

Modulul 3 – Calut

Modulul 4 – Cal

Durata

Programul se intinde pe durata a 4 module a cate 4 UD (unitati didactice). 1 UD = 80 minute

Fiecare grupa parcurge 1 UD/saptamana.

Pret

Fiecare modul costa 80 lei. Intregul program costa 320 lei, iar achitarea lui in avans beneficiaza de un discount de 10%, ducand pretul final la 280 lei.

Conditii de inscriere

Elevul care se inscrie intr-un modul se obliga sa duca activitatea la bun sfarsit. La inscriere, fiecare elev este testat pentru a putea fi incadrat pe nivele de studiu. Testarile se anunta periodic in sectiunea Stiri.

La inceputul modulului se va incheia un contract intre elev si Scoala prin care se vor stabili termenii colaborarii.

Pentru a evita situatiile neplacute, inaintea inceperii modulelor va avea loc o Lectie Demo care costa 15 lei/elev, un preambul la modulul pentru care a optat elevul.

Fiecare modul se incheie cu o sesiune de evaluare in urma careia elevul primeste o diploma de absolvire de uz intern care ii permite sa se inscrie la modulul urmator.